Seuran esittely

X-tri Lahti ry
  • Perustettu: 25.8.2010
  • Seuran jäsenmäärä: n. 150
  • Puheenjohtaja: Taru Schroderus p. 044 759 4001
  • Muut hallituksen jäsenet: Sara Erka, Lauri Kiilholma, Peter Starck, Esa Heinonen, Markus Laurell ja Ilkka Seppälä

Seuran visio ja arvot

Visiomme on olla triathlonin malliseura, jonka toiminnassa korostuu yhteisöllisyys, menestyksekäs ja monipuolinen kilpatoiminta, sekä kaikkia lajista kiinnostuneita helposti lähestyttävä harrasteurheilutoiminta. Haluamme kehittyä esimerkilliseksi ja kunnioitusta herättäväksi erikoisseuraksi.

Seuramme arvoihin kuuluvat mm. seuratoiminnan laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, laadukkaan harjoittelukulttuurin luominen, sekä yksilön ja yhteistyön arvostus.

Seuran toiminta

Seuramme jäsenet ovat vahvasti edustettuina niin miehissä kuin naisissa, kilpa- sekä kuntosarjoissa eri ikäsarjoissa. Järjestämme myös harjoitusmahdollisuuksia niin uinnin, juoksun, pyöräilyn kuin myös muiden oheisharjoitteiden osalta, joiden avulla uusi jäsen pääsee riittävän matalalla kynnyksellä mukaan jaloon lajiin.

Pyrimme aktiivisesti laajentamaan toimintaamme siten, että pystymme vastaamaan lajin tuomaan nosteeseen. Pyrimme luomaan toimintamallin jonka avulla lajin uusi harrastaja, aktiivi tai kilpaurheilija löytää seurastamme tukijalan oman motivaation alle ja tueksi toteuttamaan omaa intohimoa ja tavoitteita.

Luomme palveluverkoston, joka mahdollistaa kustannustehokkaan harjoitteluympäristön, tarvikehankinnat, testauksen sekä lihas- ja välinehuollon.